Tanja Gijsen

Gynaecoloog / medisch manager
"Een ambitieuze, vernieuwende en ondernemende club"

Tanja Gijsen startte in 2009 als gynaecoloog in het Elkerliek ziekenhuis. Sinds voorjaar 2017 combineert ze die functie met de rol van medisch manager.

“Het Elkerliek is een fijn ziekenhuis voor zowel medewerkers als patiënten. Groot genoeg om patiënten echt goed te kunnen helpen, klein genoeg om persoonlijk te kunnen zijn. Ik ken de artsen met wie we samenwerken en als ik iets wil vragen loop ik even bij de sectormanager of bij de raad van bestuur binnen. Dat voelt goed. We hebben allemaal hetzelfde doel en we staan open om elkaar te helpen, waarbij ik ook merk dat het steeds beter lukt om inhoud te geven aan het duaal leiderschap dat we hier nastreven.

Ik werk samen binnen een groep van acht gynaecologen. Een ambitieuze, vernieuwende en ondernemende club. daar staan we ook om bekend. We hebben een menstruatiepoli, bekkenpoli, vulvapoli, zijn een van de pioniers op het gebied van de invoering van de integrale geboortezorg en we hebben in ons ziekenhuis een prachtig geboortecentrum. Waar ook kinderen in een couveuse bij de ouders op de kamer blijven!

Hier werken betekent werken in een overzichtelijke regio met prettige patiënten en leuke, gedreven collega’s, ook in de eerste en derde lijn. En in een ziekenhuis dat goede en vriendelijke zorg levert.”